avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plângere neplata impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plângere neplata impozit

Unde pot face și eu o plângere împotriva unor persoane care fac lucrări(construcţii),fără a plăti impozit la stat?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 14:11, 5 Iunie 2017
impozit pe ce daca abia construiesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie casa maneas maneas buna seara!am urmatoarea problema:am intentionat sa construiesc, la mine in comuna,o casa lucru pe care l-am si facut.Am facut proiectul,cererea de urbanism,am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie provizorie pad3 pad3 pe un teren proprietate, la tara, vreau sa construiesc o magazie. Constructia va fi pe piloni, fara fundatie , demontabila si care nu va fi bransata la nici un ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa intocmesc actele de dezmembrare vida vida Bună ziua, Ce este de facut daca nu pot sa intocmesc actele necesare inceperii constructiei unei case deoarece nu pot face mai intai o dezmembrare a unui ... (vezi toată discuția)