avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Detalii proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Detalii proces verbal de contraventie

Detin seria , numarul si cuantumul amenzii , insa as dori sa aflu detaliile PV-ului. Exista aceasta posibilitate?!
Cel mai recent răspuns: simionsilviunicolae , utilizator 13:14, 6 Iunie 2017
La ce vă referiți, ați fost sancționat contravențional și nu aveți procesul-verbal?
Daca nu ati luat PV de contraventie trebuie sa asteptati sa vi-l comunice, termenul de 15 zile pentru plangere curge de la comunicare.
Mi-a venit somatie de la anaf cu restul de plata pt impozit ... "Din amenzi , conf PV NR..... " Vreau sa stiu ce amenda e acolo. Nu-mi amintesc sa fi avut probleme :)
Mergeti acolo sa va interesati, aveti dreptul sa depuneti contestatie la executare.
Nu are legatura cu intrebare mea! Multumesc oricum...

Alte discuții în legătură

Proces pentru rovinieta pierdut tibstefaug tibstefaug Speta se prezinta asa: in 26-10-2011 a primit un proces verbal de constatare pentru lipsa rovinieta, in data de 28-10-2011 am achitat minimul amenzi adica ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2008 IoanaV185 IoanaV185 Buna, Cu cateva zile in urma ,cand am incercat sa retrag numerar de pe card,am oservat ca lipsea o suma de aproximativ 300 de lei.Am intrat in banca sa vad ... (vezi toată discuția)