In cazul unu proces de divort cu minor de 3 ani , daca ma prezint fara avocat , eu ca mama ce sanse am sa obtin copilul ,
Intrucat nu doresc sa fc un circ din acest divort, fostul meu sot vrea sa ramana copilul la el , insa acelasi lucru doresc si eu dar fara sa fac tot felul de scenarii pt a denigra pe el in fata instantei .
Doresc copilul sa ramana la mine , am vreo sansa daca ma prezint fara avocat ?
Vad ca scrieti in numele tatalui, a mamei, probabil ca in curand...si a Sfantului Duh.
Banuiesc totusi ca sunteti un ...barbat care si-a prins sotia cu niste preocupari adulterine. Din alte topicuri ale dvoastra am vazut ca tot fugiti de raspunderi si cautati chichite de dezvinovatire. In cazul asta va trebui sa fiti (in sfarsit) barbat si sa alegeti ferm intre acceptare/iertare/impacare si divort.
Chiar daca ne dati pe la nas ca aveti apartament comun, ca aveti un venit de 3 ori mai mare decat mama, va atrag atentia ca acestea sunt amanunte nesemnificative in instanta.
Astfel...25% din marele dvoastra salariu se va atribui copilului sub forma de intretinere si va fi primit de mama. Vreti sa intentati dvoastra actiunea de divort, dar sa ramaneti in acelasi apartament? Da, se poate si asta...oricat de ciudat suna.
Apartamentul comun se poate partaja fie prin sulta din partea celui care vrea sa ramana in el, fie prin vanzare si impartirea venitului in cota de 50% daca apt e bun dobandit in timpul casatoriei.
Ref recomnadari avocat bun pe divort (Casa de Avocatura, chiar!), nici nu stim din ce oras sunteti. Apoi...chiar puteti sa va faceti timp si sa va cautati dvoastra.
''vreti sa intentati dvoastra actiunea de divort, dar sa ramaneti in acelasi apartament? Da, se poate si asta...oricat de ciudat suna'' ...de ce suna ciudat ca eu intentez divort si vreau sa raman in casa ?
Ce poti face ca un copil de 3 ani sa raman la tine , in detrimentul mamei , decat sa aduci tot felul de probe ca mama nu este suficient de buna pt copil .
Sotia daca nu vrea sulta , eu nu vreau sa-l las ei , ne poate obliga instanta sa-l vindem daca nu ne intelegem ?
Si nu dau nimic peste nas , vreau sa vad ce sanse are mama sa obtina custodia copilului si sa ramana in casa , eu avand anumite beneficii in detrimentul ei