avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Timbrul de mediu se poate recupera si pentru masinile ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Timbrul de mediu se poate recupera si pentru masinile cumparate din Romania?

Buna ziua! Astazi amavut o solicitare de la un prieten sa-l ajut sa-si recupereze timbrul de mediu pentru o masina pe care a achizitionat-o din Romania( masina ce a fost imatriculata anterior in Romania si recuperata taxa de poluare)!
Intrebarea este daca aceasta timbru de mediu se poate recupera? Are cineva idee de o hotarare pronuntata in acest sens?
Eu consider ca da intrucat o discriminare ramane o discriminare( nu poti sa aplici niste prevederi doar pentru masinile achizitionate din strainatate pentru ca atunci s-ar aplica cu jumatate de masura hotararile cjue)!
Aceiasi intrebare si pentru masinile achizitionate noi din Romania!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si spete!

Alte discuții în legătură

Taxa timbru de mediu costygrigo costygrigo se poate recupera taxa timbru de mediu platita in 2014? sunt din Tulcea. (vezi toată discuția)
Taxa auto anycyk anycyk Buna ziua! In anul 2013 am achizitionat o masina neinmatriculat ain Romania. pentru a o inmatricula a trebuit sa platesc taxa de 500 euro. Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru stancea stancea am achizitionat un autoturism in luna 1oct 2015 din germ.cum pot sal imatriculez pe romania fara a plati taxa de timbru?exista vreo modalitate de inscrier fara ... (vezi toată discuția)