SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane

SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane	    

ada2113 
	    	Utilizator

ada2113 
	    	Utilizator	    

SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane

SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane	    

ada2113 
	    	Utilizator

ada2113 
	    	Utilizator	    

SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane

SC QCERT SRL  
	    	Consultant resurse umane	    

TuRa	                   

Buna ziua! Stiu ca pt a-mi putea infiinta Serv. Ext. am nevoie de cel putin 5 ani vechime. Intrebarea mea este: daca sunt incadrat ca si Cadru Tehnic PSI se ... (vezi toată discuția)
	                    TuRa	                   

Buna ziua! Stiu ca pt a-mi putea infiinta Serv. Ext. am nevoie de cel putin 5 ani vechime. Intrebarea mea este: daca sunt incadrat ca si Cadru Tehnic PSI se ... (vezi toată discuția)

Tudorcirco	                   

As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)
	                    Tudorcirco	                   

As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)

Goran Carmen	                   

Am terminat Facultatea de stiinte economice ( Bucuresti ), Master in Managementul Resurselor Umane( Bucuresti), Master in Managementul securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)
	                    Goran Carmen	                   

Am terminat Facultatea de stiinte economice ( Bucuresti ), Master in Managementul Resurselor Umane( Bucuresti), Master in Managementul securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)