avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ce oportunități de carieră am în urma diplomelor ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ce oportunități de carieră am în urma diplomelor obținute?

Am terminat Facultatea de stiinte economice ( Bucuresti ), Master in Managementul Resurselor Umane( Bucuresti), Master in Managementul securitatii si sanatatii in munca ( Petrosani Facultatea de Mine,Petrol si Gaz )
-curs SSM 1998 ITM Ploiesti
- curs SSM 2007 ITM Bucuresti
- curs coordonator ssm 2008 INCDP Bucuresti
- curs postuniversitar evaluarea riscurilor INCDPM in colaborare cu- Universitatea din Petrosani - 8 saptamani -2008
- curs postuniversitar Securitatea muncii - 8 saptamani INCDPM in colaborare cu Universitatea din Petrosani - 2008
- curs postuniversitar Auditul securitatii - INCDPM 8 saptamani - 2011
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:37, 28 Martie 2019
Buna seara!
Experienta in domeniul SSM aveti?
Adică ati lucrat ca Lucrător desemnat SSM sau lucrator in cadrul unui SIPP sau SEPP? Si, daca da, cat timp?
Interesant este faptul ca ati fost acceptata ca masterand la Facultatea de mine Petrosani si ati si terminat masteratul in conditiile in care ati fost absolventa unei facultati de profil economic.
Cu masterat in domeniul ssm puteti deschide o firma si conduce un SEPP. Puteti fi sefa unui SIPP daca aveti experienta de minim 5 ani in domeniul ssm si daca se interpreteaza in favoarea dvs. prevederile HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare pentru putea primi abilitarea/ avizul ITM,
-art.23 (2) Conducătorul serviciului intern de prevenire şi protecţie trebuie să îndeplinească cerinţele prevăzute la art. 50.
-art. 32 (2) Conducătorul serviciului extern de prevenire şi protecţie trebuie să îndeplinească cerinţele prevăzute la art. 50.
-art.50 (1) Cerintele minime de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca corespunzatoare nivelului superior, care trebuie indeplinite in mod cumulativ, sunt urmatoarele:
a) absolvirea, in domeniile fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, cu diploma de licenta sau echivalenta, a ciclului I de studii universitare, studii universitare de licenta, ori a studiilor universitare de lunga durata sau absolvirea cu diploma de absolvire a studiilor universitare de scurta durata;
b) curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu continut minim conform celui prevazut in anexa nr. 6 lit.B, cu o durata de cel putin 80 de ore;
c) absolvirea cu diploma sau certificat de absolvire, dupa caz, a unui program de invatamant postuniversitar in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 180 de ore.
(2) Indeplinirea cerintelor prevazute la alin. (1) se atesta prin diploma de studii si certificatele de absolvire a cursurilor prevazute la alin. (1) lit. b) si c).
(3) Cerinta minima prevazuta la alin. (1) lit. b) si c) este considerata indeplinita si in situatia in care persoana a obtinut o diploma de master sau doctorat in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
Buna ziua,
Lucrez in domeniu din 1998. Da, am lucrat ca si lucrator desemnat. In total 20 ani
Buna ziua,
Nu vreau sa-mi deschid o firma, vreau sa lucrez ca si angajat. Ce pot face eu intr-o firma? Ce drepturi am? Ca ce m-a pot angaja?
Cel mult, după parea mea, daca nu vreti propria firma, ca Șef al SIPP, poate si Audit.

Alte discuții în legătură

Masterat ssm Tudorcirco Tudorcirco As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Componenta serviciu intern de prevenire si protectie Enache Florin Enache Florin Salut, Serviciu intern de prevenire si protectie poate sa fie format din angajat intern cunoma intreaga, incadrat ca inspector SSM curs de 80 ore si ... (vezi toată discuția)