avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa speciala autoturisme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa speciala autoturisme

Buna ziua! Pe scurt, am castigat in instanta recuperarea timbrului de mediu, inclusiv la Curtea de Apel. Am primit ieri o ''recomandata'' de la ANAF prin care mi se comunica ca ''cererea d-voastra (...privind restituirea banilor...) a fost suspendata pana la aparitia unor noi prevederi legale''. Adica, dupa ce instanta s-a pronuntat, dand o hotarare irevocabila si executorie, este legal ce face ANAF-ul?! Ce cai de atac am? Va multumesc pentru rabdare....
Cel mai recent răspuns: icostin66 , utilizator 12:39, 7 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare comerciala bubu.g bubu.g Am o sentinta pronuntata de Curtea de Apel sectia contencios administrativ si fiscal, litigiu comercial intre 2 societati comerciale, valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu opticr opticr Bună ziua. Apelez la ajutorul d-voastră in aceasta lume încâlcita a justiției. Pe scurt, am acționat în judecata în urma cu doi ani ministerul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)