avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA Cerere indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA Cerere indreptare eroare materiala

Buna ziua,

La cererea de indreptare materiala ce valoare are taxa de timbru si unde se plateste aceasta?
Este nevoie s-o depun impreuna cu cererea?

Multumesc,
Cu stima,
Claudiu
Cel mai recent răspuns: claudiubogdan81 , utilizator 18:54, 7 Iunie 2017
Nu se plateste taxa de timbru.
Ok. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cerere indreptare hotarare judecatoreasca si limite aplicare Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca favorabila mie dar in care s-a strecurat o greseala in text . Pe langa declaratia mea si tot ce tine de cauza mea, ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta si indreptare erori materiale Bundy Bundy Buna ziua, Am o sentinta civila care trebuie definitivata si are legatura cu restituirea unei cautiuni platita la cec bank. Intrucat s-a strecurat o ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala vlasedaniela vlasedaniela buna ziua, am si eu o problema cu hotararea de divort ,mi s-a gresit data casatoriei si din cate am inteles pentru a-mi putea schimba buletinul intai trebuie ... (vezi toată discuția)