Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 clausofe	                   

Buna ziua! Daca mi-am depus demisia, pot sa-mi efectuez concediul de odihna in perioada de preaviz? Mentionez ca nu l-am efectuat complet nici pe anul 2017. (vezi toată discuția)
	                    clausofe	                   

Buna ziua! Daca mi-am depus demisia, pot sa-mi efectuez concediul de odihna in perioada de preaviz? Mentionez ca nu l-am efectuat complet nici pe anul 2017. (vezi toată discuția)

mihialescu mioara	                   

Daca salariatul depune cerere de demisie si in perioada de preaviz  solicita zile de concediu de odihna avand inca un numar de zile de concediu aferent ... (vezi toată discuția)
	                    mihialescu mioara	                   

Daca salariatul depune cerere de demisie si in perioada de preaviz  solicita zile de concediu de odihna avand inca un numar de zile de concediu aferent ... (vezi toată discuția)

botezatuion	                   

Buna ziua !
           As dori sa stiu daca in cazul depunerii demisiei, am dreptul la concediul de odihna aferent anului in curs?
           Va ... (vezi toată discuția)
	                    botezatuion	                   

Buna ziua !
           As dori sa stiu daca in cazul depunerii demisiei, am dreptul la concediul de odihna aferent anului in curs?
           Va ... (vezi toată discuția)