avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate pe padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate pe padure

buna ziua,problema mea pe scurt...dupa moartea bunicii mele am gasit un act pe o parcela de padure,am mers la arhivele nationale si am verificat autenticitatea actului acum va rog daca ma puteti indruma care ar fi pasul urmator pentru a intra in posesia padurii.va mutumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:45, 8 Iunie 2017
Acum e tardiv. Trebuia formulata cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate in baza uneia din legile fondului funciar (ultimul termen a fost intre 22 iulie si 30 noiembrie 2005). Puteti incerca pe calea instantei o actiune in vederea repunerii in termenul de rormulare a cererii, insa aceasta actiune va trebui intemeiata pe motive obiective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de propietate Baciu_alexandra Baciu_alexandra Buna ziua ! In anul 2005 pe baza legilor care erau in vigoare la momentul respectiv , tatal meu solicita Comisiei de Fond Funciar a comunei X punerea in ... (vezi toată discuția)
Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)