avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... proces verbal de custodie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proces verbal de custodie

Am încheiat un proces verbal de custodia si achitat integral cu factura si bon fiscal niste materiale pentru constructii cu un magazin.am achitat marfa in 30ianuarie 2017.la cererea mea magzinul mi-a livrat o parte din marfa (pe 11.05.17)dupa o saptamana am încercat sa contactez firma pentru a-mi livra diferenta de materiale .si nu am mai gasit pe nimeni .toate sediile magazinelor având un nou administrator care nu are cum sami dea marfa caci le apartine lor toate bunurile.cum as mai putea recupera marfa sau bani.(este vorba de 8820ron).va multumesc

Alte discuții în legătură

Proces verbal de custodie mircea lucian mircea lucian Am încheiat un proces verbal de custodia si achitat integral cu factura si bon fiscal niste materiale pentru constructii cu un magazin.am achitat marfa in ... (vezi toată discuția)
Primire marfa in custodie si facturare(obligatii legale si fiscale) giuseppe07 giuseppe07 In cazul unui magazin(constructii) se doreste ca marfa primita de la furnizor sa nu mai fie facturata la momentul primii .(probleme de cash , ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii ????? Miresilvia Miresilvia Am o mare problema de justitie si as dori lamuriri. In anul 2005 in luna februarie am achitat, in avans, pe baza de factura, intreaga valoare pentru o ... (vezi toată discuția)