avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cort evenimente pe teren privat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cort evenimente pe teren privat

Buna ziua!
Dețin un teren privat in Pipera.
Doresc sa organizez diverse evenimente (concerte private, cursuri de arta, târguri hand made si mici producători, antichități etc ( fără nunți, botez etc) . Ma puteți ajuta va rog cu informațiile necesare despre aprobări? Nu dețin firma sau atestate de organizări evenimente. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BCMONica23 , utilizator 17:15, 9 Iunie 2017
Trebuie sa inregistrati o firma de profil la Registrul comertului si sa obtineti autorizatie de la primarie pentru amplasament cort.
Mulțumesc mult pt răspuns!
Ce înseamnă firma de profil?
Poate fi o asociatie culturală care are in statut faptul ca organizează evenimente de cultura?
O zi frumoasa!
Sunt coduri CAEN pentru activitatile pe care declarati ca doriti sa le desfasurati/ va inregistrati in Registrul comertului si pentru care primiti autorizatie.
Puteti inregistra firma ca: persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, asociatie familiala, societate cu raspundere limitata, societate pe actiuni.
Mulțumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, ... IonescuTudor IonescuTudor Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, privind situația epidemiologică nu știm dacă este legal in aceasta situatie. pe ... (vezi toată discuția)
Legislatie organizare evenimente, concerte nicoaurelian nicoaurelian Buna ziua. As dori sa stiu daca in legatura cu organizarea de evenimente culturale in incinte private (nu spatii publice) exista o lege sau hotarare de ... (vezi toată discuția)