avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa vamala pentru autovehicul adus din Elvetia
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa vamala pentru autovehicul adus din Elvetia

Buna ziua! Ce taxe vamale trebuie sa platesc daca imi aduc masina proprietate personala din elvetia pentru a o inmatricula in romania. Locuiesc in elvetia cu permis B si as dori sa am o masina si in romania. Masina o am de 2 ani.

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare autovehicul in romania Elvetia Elvetia Buna ziua, In anul 2009 am achizitionat de la o reprezentanta Fiat din Romania un Fiat Bravo pe care l am folosit in Romania timp de aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Import auto din elvetia Preda nicolae Preda nicolae Bună ziua. Mașina pe care am cumpărat-o în Elveția, a fost inițial înmatriculată în Germania și importata în Elveția plătind-se taxele vamale. ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)