avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Semnatura electronica pe SEAP
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Semnatura electronica pe SEAP

Salut,

nu stiu daca asta e locul dar am o situatie care pare fara iesire. Am participat la o licitatie pe SEAP, si am depus documentatia semnata electronic. Autoritatea contractanta a verificat documentele semnate electronic cu programul Digisigner de la Digisign care a returnat eroarea: certificat invalid. Bineinteles ca am fost exclus din licitatie. Asta cu toate ca certificatul meu digital era perfect valid - il facusem special pentru aceasta licitatie.Acum nu stiu ce sa fac. Daca e o eroare de la Digisign pot sa ii dau in judecata? Sau o contestatie la licitatie? A mai patit cineva asa ceva?

Alte discuții în legătură

Sectiunea iv din fisa de date a achizitiei rambela rambela Cine a facut cerere de oferta cu ultima faza de licitatie electronica poate sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna ce a scris la Sectiunea IV.2.2 din fisa de ... (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)