avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SECTIUNEA IV DIN FISA DE DATE A ACHIZITIEI
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SECTIUNEA IV DIN FISA DE DATE A ACHIZITIEI

Cine a facut cerere de oferta cu ultima faza de licitatie electronica poate sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna ce a scris la Sectiunea IV.2.2 din fisa de date deoarece mie mi-a respins documentatia deoarece nu am scris toate informatiile conform art 164 din OUG 34/2006 iar cand vreau sa scriu in documentatie nu-mi da voie deoarece spune ca trebuie sa scriu in limita la 1000 caractere

[Editat - nu mai scrieti cu majuscule, va rog, Regulamentul forumului nu permite asta. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: rambela , utilizator 13:56, 27 Noiembrie 2012
poate suna asa:
elementul ofertei ce va face obiectul licitatiei electronice este PRETUL UNITAR/TOTAL fara TVA
- Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1.
- Licitatia electronica va începe la doua zile lucratoare de la transmiterea invitatiei. - Durata unei runde: 1 (una) zi.
- în vederea participarii la etapa finala de licitatie electronica operatorii economici trebuie sa fie înregistrati online in SEAP si sa detina certificat digital valid pentru acces în sistem.
- nu se utilizeaza pasul de licitare; - ofertantii pot vedea numarul de participanti inscrisi la licitatie;ofertantii pot vedea cea mai buna oferta de pret; ofertantii participanti la faza finala de licit. electronica nu pot decât sa îmbunatateasca ofertele depuse anterior organizarii acestei faze.

Multumesc.Mi-a fost de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapa electronica - descriere din fisa de date catalina338 catalina338 Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie deschisa ce are etapa finala electronica. In fisa de date aceasta etapa este descrisa astfel: \\"La etapa ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica fox1998 fox1998 Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns referitor la o licitatie electronica : Va avea loc o licitatie electronica dupa cum urmeaza : numărul ... (vezi toată discuția)