avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie de invaliditate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un exemplu de calcul pensie de invaliditate gradul III- am suferit doua interventii chirurgicale grave iar starea mea de sanatate nu imi permite reluarea activitatii.

Am varsta de 41 de ani si o vechime in munca de 20 de ani si 7 luni- studii superioare- sex feminin.

Am studiat legea , si exemplele de pe acest forum insa cu tot respectul , exemplele date sunt la fel de neclare ca si textul din lege. Toti cei in cauza apelam la Dvs si ne dorim sa ne calculam cu aproximatie cuantumul pensiei de invaliditate pentru a elimina dubiile ca, cuantumul pensiei de invaliditate calculat de cei responsabili sa fie unul corect.

- Ce reprezinta punctajul lunar? Ce reprezinta punctajul mediu anual? Cum se calculeaza exact si cum se raporteaza la veniturile realizate in toti anii de munca.

Multumesc mult. Astept cu interes raspunsul Dvs.

O zi frumoasa.


Cu respect,

Cel mai recent răspuns: olgaaneta , utilizator 14:06, 12 Iunie 2017
Sper ca va va fi de ajutor.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii pensie de invaliditate bivan bivan Buna ziua, va relatez urmatoarea situatie : sunt nascuta 12.09.1961 (sex F), in perioada 1980-1984 am urmat studii universitate cursuri de zi. Incepand cu 1 ... (vezi toată discuția)
Pensie boala grad 2 Daniel1900 Daniel1900 La pensia de grad 2 ce anume se ia in considerare pentru a fi pensia mai mare ca si valoare? Conteaza de ce boli suferi? De gravitatea lor? Multumesc si astept ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)