avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2,12 alcoolemie in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2,12 alcoolemie in sange

buna seara.acum o saptamana in timp ce ma deplasam cu autoturismul pe un drum national,la efectuarea manevrei de depasire am atins oglinda autoturismului pe care l-am depasit.am ajuns amandoi conducatorii auto la postul de politie.eram sub influenta alcoolului(1,02)la etilotest si 2,12 la probe.eu m-am supus la toate aceste probe dar celalalt sofer a fost trimis acasa.la insistentele mele dupa vreo 4 ore a fost chemat de acasa si pus sa sufle intr-o fiola de sticla de prin 1998 cred.ce ma asteapta?poate cineva sa imi raspunda?
Cel mai recent răspuns: desiro , utilizator 12:12, 4 Octombrie 2009
Recititi postul meu anterior, aliniatul 3: faptul ca vreti sa-l bagati si pe el in belele, desi dvs. ati fost vinovat de accident, nu va face cinste.
si eu acum ce ar trebui sa fac,sa tac din gura,m-a vazut cu masina cu nr straine si ce a zis ca e rostul de ceva banii.de asta a ajuns tara asta unde ajuns,cine tipa mai tare ala e destept.daca nu avea nimic de ascuns si era si el corect mergea si el la etilotest.ce credeti ca au discutat pe hol amandoi,nici intr-un caz de politica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - fara victime - alcoolemie ContSters311568 ContSters311568 In urmă cu cateva zile am fost implicat intr-un accident auto , am acrosat lateral un alt autovehicul care circula regulamentar, impactul a fost puternic ... (vezi toată discuția)
Daca am constatare amiabila de accident, cum mai poate face politia ... Mirciulica.63 Mirciulica.63 Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia Proces verbal peste aceasta ? (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un accident cu două victim (nu au patit ... ANTONIAMia ANTONIAMia Bună ziua Am avut un accident cu două victimime (nu au patit nimic) menționez accidentul nu a fost provocat din cauza mea În urma recoltări cu ... (vezi toată discuția)