avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare certificate de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare certificate de inregistrare

Se schimba cumva vechile certificate de inregistrare incepand cu 1 iulie ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:03, 14 Iunie 2017
Da, dar din 7 iulie 2017:

Legea nr. 152/2015 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul înregistrării în registrul comerţului :

(3) Dispoziţiile prezentei legi ce prevăd includerea în certificatul de înmatriculare/înregistrare a identificatorului unic la nivel european (EUID) sunt aplicabile de la data de 7 iulie 2017.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa întreb dacă sa schimbat ceva nou pt firmele srl Jianu daniela Jianu daniela Sa schimbat cumva certificatul fiscal al firmelor srl .Sau trebui depuse alte acte pt a le înregistra din nou? (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare la onrc din 07 07 2017 madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Care va fi procedura de preschimbare a certificatului de inregistrare la ONRC din 07 07 2017 ca urmare a obligaivitatii atribuirii ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit, plafon tva - suspendare adrhc adrhc In legatura cu plafonul de la care un PFA cu norma de venit devine platitor de TVA am urmatoarea intrebare. [u]Context[/u] Sunt PFA cu norma de venit fara ... (vezi toată discuția)