ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

GB2017 
	    	Utilizator

GB2017 
	    	Utilizator	    

GB2017, utilizator
 GB2017, utilizator 	
			 CJohn 
	    	Utilizator

CJohn 
	    	Utilizator	    

Problema este ca OM 119/2014 este asa e aberant, incat trebuie considerat a fi interpetabil, altfel blochezi jumatate din industria HORECA.
Daca spatiul a fost de la bun inceput proiectat pentru comert (asta include practic si micro-productie), insemna ca nu era invizibil pentru locatari!
Alta e situatia in care de ex un locatar de la parter isi transforma apartamentul intr-o unitate de productie/comert.
Tu stiai ca la parter se poate face comert, ex: cofetarie, patiserie, restaurant.
Vina DSP este ca nu ii forteaza sa repare problemele, iar pragurile de zgomot sa stii ca sunt destul de mari.
Daca nu vrei zgomot, te muti in camp/padure.
Cosul de evacuare trebuie sa fie cu minim 1.5m peste ultimul etaj al imobilului, dar apar alte probleme ce tin de spaga: orice modificare la fatada necesita autorizatie constructie, care la randul ei necesita acordul asociatiei etc.
E un cer vicios, in care ne invartim pt ca suntem rai si tampiti!
~ final discuție ~
 CJohn	                   

Buna ziua,
La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)
	                    CJohn	                   

Buna ziua,
La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)

V Irina	                   

Laborator cofetărie - autorizații DSP, ISU
Bună ziua!
Am găsit un spațiu la parterul unui bloc unde doresc să deschid un laborator de cofetărie ... (vezi toată discuția)
	                    V Irina	                   

Laborator cofetărie - autorizații DSP, ISU
Bună ziua!
Am găsit un spațiu la parterul unui bloc unde doresc să deschid un laborator de cofetărie ... (vezi toată discuția)

GB2017	                   

Am scos certificat de urbanism inainte de achizitie teren, pentru cladire mixta Laborator Cofetarie + locuinta etaj. 
In PUZ se permite pana in 250mp, ceea ce ... (vezi toată discuția)
	                    GB2017	                   

Am scos certificat de urbanism inainte de achizitie teren, pentru cladire mixta Laborator Cofetarie + locuinta etaj. 
In PUZ se permite pana in 250mp, ceea ce ... (vezi toată discuția)