avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua
As dori sa stiu daca mai pot sa imi recuperez taxa de mediu dupa ce vand masina ?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Taxa mediu daniel_popa daniel_popa Buna ziua, Am de gand sa vand masina si as dori sa stiu daca cel care o va cumpara va mai plati taxa de mediu dupa 1 februarie 2017.? Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Pot vinde mașina? Cosmin.Mocanu.01 Cosmin.Mocanu.01 Bună ziua, dețin o mașină din anul 2000, o Alfa Romeo. A fost adusă de către mine din Italia in anul 2008 și înmatriculată în România în același ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa recuperata,solutii de evitare a taxei la transcrierea pe viitorul proprietar flo1990b flo1990b Buna ziua,intentionez sa vand o masina care are taxa de inmatriculata recuperata de fostul proprietar...am cumparat masina gata inscrisa in 2012 cand nu exista ... (vezi toată discuția)