avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Însușirea bunului gasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Însușirea bunului gasit

Soțul meu este taximetrist a luat o doamna care susține ca lăsat geanta i se mașina dar luând comanda după camand clienți au stat pe bancheta din spate a fast chemat la politie după o ora sa dea declarație. Nu a luat geanta nu era în mașină. Domni polițiști au spus ca dacă nu înapoiază geanta i se face dosar penal. Nu are de unde sa dea geanta nu a găsit-o ce se poate intimpla. Este cazul sa ne punem avocat? Sun disperata cum sa fac e nevinovat.
Doamna respectiva trebuie sa dovedeasca ca a uitat-o in taxi si nu in alta parte. Sotul nu trebuie sa isi faca griji daca nu a vazut geanta, sa declare ce stie.
A fost chemat i sa spus ca doamna presupune ca a lăsat geanta în taxi știu. A dat declarație ca nu a găsit-o la întrebat dacă e deacord sa meargă la detectorul de minciuni și a fost deacord totuși ei au spus ca dacă în 10zile nu aduce geanta îl baga la furt și i se face dosar penal.de unde sai dea geanta dacă nu a găsit-o și în mașină scrie ca șoferu nu e responsabil de lucrurile persoanelor.
Atat timp cat calatorul afirma ca "presupune ca a lăsat geanta în taxi",inseamna ca acesta nu are certitudinea ca a intrat in taxi cu poseta sau ca a parasit taxiul fara aceasta
Daca sotul are certitudinea ca nu a gasit poseta in masina,pentru a solutiona plangerea calatorului si a elimina suspiciunile -sa parcurga procedura impusa de politie

Era bine daca ar fi avut avocat angajat deoarece mai ales cei care sustin ca sunt nevinovati au nevoie de avocat.
Cei care recunosc invinuirea au mai putin nevoie de avocat daca recunosc fapta.

Daca este nevinovat probabil ca nu va avea probleme.
Este si o situatie destul de confuza si depinde si ce a declarat si ce cred politistii.
Mie imi pare ca politistii il considera vinovat.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Era bine daca ar fi avut avocat angajat deoarece mai ales cei care sustin ca sunt nevinovati au nevoie de avocat.


Mă impresioneză câtă încredere aveţi în justiţie domnu' avocat. După logica dvs. nu ar trebui să mai ieşim din casă fără avocat.

Alte discuții în legătură

Furt din taxi torticolis torticolis Buna ziua, Intorcandu-ne de la botezul copilului cu un taxi, cand am ajuns la destinatie sotul a dus o parte din bagaje, timp in care eu am ramas cu bebe in ... (vezi toată discuția)
Fapt penal fara vina trimis in judecata. Batrinu Ionut Batrinu Ionut Buna ziua! Am si eu un cumatru ce are o problema grava cu politia din comuna unde este rezident. Este detinator a unui magazim alimentar si a unui bar, de ... (vezi toată discuția)