avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din taxi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din taxi

Buna ziua,
Intorcandu-ne de la botezul copilului cu un taxi, cand am ajuns la destinatie sotul a dus o parte din bagaje, timp in care eu am ramas cu bebe in taxi, asteptand sa vina sa ia si restul bagajelor.in acest timp soferul s a dus la portbagaj si mi a luat poseta cu banii si telefonul, care se afla intr o alta geanta....am observat cand am intrat in bloc, am sunat la firma l au trimis inapoi, insa nu a recunoscut.Am chemat politia, am dat declaratie, am dus seria imei a telefonului.
Ce sanse sunt sa ne recuperam paguba? Am inteles ca ii vor face testul poligraf.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:44, 4 Martie 2015
Va trebui depusa o plangere penala impotriva respectivului taximetrist, in care sa va constituiti parte civila.
Este complicata situatia, inteleg ca totul este o banuiala a dvs, nu l-ati vazut, este posibil ca altcineva in alt loc sa le fi sustras.Taximetristul nu este obligat sa faca testul poligraf, il face doar daca doreste.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am auzit fermoarul gentii si am realizat cand am vazut geanat deschisa ca el a furat poseta, nu este o banuiala. Fermoarul era inchis
Citind subiectul m-am gandit la amprente, nu se pot preleva de pe cheita fermoarului de la geanta din care a furat?
Sunt fan seriale politiste, marturisesc asta ca sa imi scuz mesajul in caz ca e... stiti dvs., degeaba :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au fost furate bunuri în valoare de 3500 de lei la salonul de înfrumusețare. cum îmi pot recupera paguba? kristia kristia Buna ziua, Ieri ma aflam la un salon de infrumusetare si una din angajatele salonului mi-a zis sa imi pun geaca in cuierul special amenajat (initial o aveam ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)