avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Timbrarea cererii suplimentare de creanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Timbrarea cererii suplimentare de creanta

Buna ziua!
Atunci cand formulam o cerere suplimentara de creanta, aceasta mai trebuie timbrata?
Cel mai recent răspuns: anaigroegg , utilizator 10:30, 25 Septembrie 2017
da
este vreun articol care prevede asta? strict la cererea suplimentara?
De ce? Art.? ContSters429609 a scris:

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Cora Diana Cora Diana Cat m-ar costa sa deschid o actiune de partaj judiciar la un imobil in valoare de 600000 lei, in conditiile in care detin 1/24 cota parte? Taxele se impart sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara contestatie tabel preliminar gratiana gratiana Buna ziua, as avea o nedumerire...am depus o declaratie de creanta la un dosar de faliment, [u]timbrata cu taxa jud. de timbru cu 120 lei[/u] si timbru jud. ... (vezi toată discuția)