avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neplatit de 3 ani. Executare fara bunuri, se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neplatit de 3 ani. Executare fara bunuri, se prescrie?

Buna ziua,

Am facut un credit de 5 ani in 2013 de aproximativ 12000 de lei care a fost platit timp de un an. Eu am plecat din tara imediat dupa ce am facut creditul si nu am mai putut sa il platesc. Am gasit un dosar din 2015 prin care mi s-a pus executare silita insa eu nu am niciun bun in tara. Tot ce pot sa vad la dosar este ca ultima modificare a fost in decembrie 2016. Se poate sa se fi prescris avand in vedere ca nu au pe ce sa puna oprire si au trecut aproape 2 ani de la executare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:48, 16 Iunie 2017
Buna ziua,
Prescrierea generala este de 3 ani in conditiile legii.
Nu s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat din 2013, ce risc? simona89 simona89 Buna ziua, Am luat un credit in mai 2013 si nu l-am mai putut achita. In decembrie 2014 mi-a venit un plic cu executare silita. Acum vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)