avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie - procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie - procedura

Buna ziua azi sora mea a primit o citatie de la parchetul de langa curtea de apel Craiova in care esti citata pe data 20.06.2017 came x , si in aceasta citatie nu este precizata cauza de ce este chemata....
Inculpatul/partea/suspectul/persoana vatamata/citat/citata/ are dreptul la un avocat cu care sa se prezinte la termenul fixat.
se mai precizeaza ca inculpatu poate consulta dosarul dar nu exista niciun dosar.
La procuror nu exista precizat numele procurorului doar o semnatura .
si tin sa precizesc ca sora mea nu apartine de judetul dolj apartinem de alt judet.
Si in plus nu are / nu aavut niciun conflict e doar o studenta..
Astept un raspuns . Pot atasa daca este nevoie si poza la citatie !
O zi buna
Imagine citatie numele a fost sters : [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2017
h41pa, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:33, 16 Iunie 2017
Nicio problema. Sa se prezinte si sa vada despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de procedura anchetei / cercetarii / urmariii penale dia22 dia22 Buna ziua Care este cursul unei anchete care incepe cu o reclamatie facuta la politie pentru distrugerea unui parbriz de masina al mamei mele, de catre ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de parte vatamata pentru fond art 215 c.pen.-lamuriri rastelistu rastelistu Buna ziua. Am primit o citatie din care citez \" Subsennatul A (adica eu) cu domiciliu etc...,este chemat in aceasta instanta ,camera Sala1 penal,fond penal ... (vezi toată discuția)