Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

aurelia1 
	    	Utilizator

aurelia1 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

marlenlaura	                   

Buna seara!ma confrunt cu urmatoarea problema:la CIM s-a facut un act aditional pentru diminuarea orelor de munca de la 8 la 4 si a salariului de la 544 net la ... (vezi toată discuția)
	                    marlenlaura	                   

Buna seara!ma confrunt cu urmatoarea problema:la CIM s-a facut un act aditional pentru diminuarea orelor de munca de la 8 la 4 si a salariului de la 544 net la ... (vezi toată discuția)

aurel_vl	                   

Buna  seara !
Voi incerca  sa  detaliez  cat  mai scurt si concis cazul  meu, si sper ca  voi obtine  raspunsuri  care de  f  multe ori  ne sunt de  mare ... (vezi toată discuția)
	                    aurel_vl	                   

Buna  seara !
Voi incerca  sa  detaliez  cat  mai scurt si concis cazul  meu, si sper ca  voi obtine  raspunsuri  care de  f  multe ori  ne sunt de  mare ... (vezi toată discuția)

andreicristi	                   

Buna ziua, daca vand o masina si cumparatorul mi-a facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte, e scris numele lui cnp , adresa etc, si al meu , ... (vezi toată discuția)
	                    andreicristi	                   

Buna ziua, daca vand o masina si cumparatorul mi-a facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte, e scris numele lui cnp , adresa etc, si al meu , ... (vezi toată discuția)