avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot opri vecinii sa sparga din pereti?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot opri vecinii sa sparga din pereti?

Eu stau la parter in bloc de parter+2 et, cu doua apartamente de 2 cam pe palier. Vecina de la 1 a cumparat si ap alaturat - asadar are ambele ap de la et 1, si vrea sa sparga peretele intre cele doua ap, adica prin hol sau bucatarie.
Cum pot sa opresc acest plan inainte de a incepe? Ma intereseaza
1. Cui ma pot adresa cu o reclamatie? (Loc. Iasi)
2. Care este cadrul legislativ care reglementeaza aceste aspecte de pereti despartitori/de rezistenta?
3. Ce as putea face, alte sugestii in afara de a discuta cu persoana?
Mentionez ca nu exista asociatie de locatari, administrator de bloc, fiecare detinand contract individual cu furnizorii de utilitati.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:58, 16 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de a demara demersuri pentru a opri actinea vecinului,interesati-va daca detine autorizatie de constructie
In eventualitatea in care vecinul intervine neautorizat asupra structurii de rezistenta a imobilului puteti sesiza oficial serviciul disciplina in constructii din primarrie,inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. vecinul ... AnaActiv AnaActiv Bună ziua. Locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. Vecinul de la apartamentul alăturat a instalat pe peretele despartitor dintre proprietățile noastre ... (vezi toată discuția)
Modificare neautorizata apartament evgheni evgheni Buna seara In anul 1999 sora mea a cumparat un apartament intrun bloc din cadre de beton. La preluare, apartamentul avea peretele despartitor(din ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema modificarilor neautorizate de catre fostul proprietar val1234 val1234 In urma cu 3 luni am cumparat un apartament in care bucataria a fost marita prin desfiintarea debaralei. Evaluatorul bancar(l-am cumparat prin banca) a ... (vezi toată discuția)