trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

SPavel 
	    	Utilizator

SPavel 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

SPavel	                   

Buna ziua !                                                                                                                                                     ... (vezi toată discuția)
	                    SPavel	                   

Buna ziua !                                                                                                                                                     ... (vezi toată discuția)

SPavel	                   

Buna ziua ! Recent am fost citat ca martor intr-un dosar penal L.78/2000 art.13/2 ( privind vinzarea unui imobil unde sunt coproprietar in cota de ½ parte ) . ... (vezi toată discuția)
	                    SPavel	                   

Buna ziua ! Recent am fost citat ca martor intr-un dosar penal L.78/2000 art.13/2 ( privind vinzarea unui imobil unde sunt coproprietar in cota de ½ parte ) . ... (vezi toată discuția)

SPavel	                   

Va rog s-mi raspundeti !
In urma cercetarilor penal se constata ca , excutorul si participantii la licitatie au trucat licitatia , au deturnat , art.246 . ... (vezi toată discuția)
	                    SPavel	                   

Va rog s-mi raspundeti !
In urma cercetarilor penal se constata ca , excutorul si participantii la licitatie au trucat licitatia , au deturnat , art.246 . ... (vezi toată discuția)