avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinerea stimulentului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinerea stimulentului

Buna ziua,Eu am nascut pe 2.10.2015 si as vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la servici pt .ca sotul meu sa poata sta el acasa 1 luna de zile in cresterea copilului? Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 20 Iunie 2017
- daca doriti sa beneficiati de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil, va trebui sa reveniti la munca inainte de 02.08.2017. (in perioada 02.08 - 02.10.2017 este inclusa si luna tatalui)

- daca nu doriti sa beneficiati de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil, va trebui sa reveniti la munca la data de 02.09.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie klf007 klf007 Buna ziua, Am o mare rugaminte, imi puteti spune va rog frumos cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)