avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Auto persoana fizica de la fiu catre tata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Auto persoana fizica de la fiu catre tata

Buna ziua,
Fiul meu are in proprietate o Dacie 1310, si pana acum a locuit cu noi, parintii, evident platind si locul de parcare acordat de Primarie. Acum s-a mutat in alt apartament cu parcare inclusa, in acelas cartier. Doreste sa-si cumpere o alta masina, iar Dacia sa mi-o lase mie.
Intrebare,
Care este procedura legala pentru a-mi lasa masina mie?, pentru ca altfel pot pierde locul de parcare de la Primarie cat si pentru a-mi achita obligatiile legale legate de achizitionarea masinii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gadrian , utilizator 10:19, 21 Iunie 2017
Analizati varintele fie contract vanzare cumparare ,fie donatie
Din punct de vedere financiar ,donatia omplica costuri mai mici
Succes !
Bună ziua,
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Sa va explic intamplarea mea: Sunt sunat la 5 dimineata ( 22 noiembrie) de un prieten care ma anunta ca masina mea parcata regulamentar pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele ... Maddy2525 Maddy2525 Buna seara! Vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele tatalui, loc de parcare pe numele tatalui cu contract comodat intre tata si fiu - masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as dori sa stiu cui ma pot adresa intr o situatie condominiala ... PGhencea PGhencea Buna ziua!As dori sa stiu cui ma pot adresa intr o situatie condominiala in care nu gasesc intelegere ca intre vecini in privinta parcarii masinii cu spatele ... (vezi toată discuția)