avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Taxe Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Taxe Italia

Buna ziua ,

Din Septembrie 2016 lucrez in Italia cu un contract in bulgaria . Din cate am citit pe internet se pare ca dupa 6 luni / an lucrate in Italia trebuie sa platesc taxe catre statul italian pe tot anul . Reprezentantul Companiei indica faptul ca v-a schimba contractul de la compania bulgareasca la compania italiana si asa se vor rezolva toate problemele . Ma poate ajuta cineva in rezolvarea acestei enigme ?
1. Trebuie sa platesc eu taxele aici ?
2. Cum stiu cat trebuie sa platesc ?

Alte discuții în legătură

Lucrez in italia ca si dipendente - unde si ce trebuie sa platesc? stefovy stefovy Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - pana in sept 2015 am locuit in Bucuresti si lucrat doar in Ro ca si angajat al unei multinationale - ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala unde sa platesc taxele? PopaM24 PopaM24 In primul rand bine v-am gasit! Am o nelamurire si nu stiu cum sa o rezolv, am cautat pe internet si nu am gasit nimic concret. In tipul liber am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman cu contract bulgar, trimisa la lucru in italia Ali12 Ali12 Buna ziua, Sunt din Romania si lucrez in Italia din martie 2016. Contractul de munca este unul bulgar iar toate taxele sunt platite in Bulgaria. In ... (vezi toată discuția)