avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestari servicii foto-video
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestari servicii foto-video

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum ar trebui procedat legal in cazul in care o intreprindere individuala s-a angajat sa presteze servicii foto video in baza unui contract unei persoane fizice si nu a respectat prevederile contractuale.

Suma totala a contractului a fost achitata de catre persoana fizica integral prin ordin bancar.
Prestatorul a depasit cu 220 zile calendaristice termenul de predare al materialelor (albume foto+filmare hd) in conditiile in care termenul de predare stipulat in contract este de maxim 60 de zile lucratoare de la data evenimentului.
Mentionez ca in contract se percep si 0.1% penalitati pt fiecare zi intarziere.
Prestatorul refuza sa predea materialele prevazute in contract si sa restituie banii pt zilele de intarziere.
Prestatatorul intentioneaza sa radieze in cel mai scurt timp intreprinderea individuala unde este titular.
As vrea sa stiu ce sanse de castig exista in cazul prezentat mai sus si care ar fi primul pas de urmat.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: deliasfarlea , utilizator 12:40, 22 Iunie 2017
Actiune cat mai rapid in instanta prin care sa solicitati atat predarea materialelor cat si penalitatile de intarziere. Problema ar fi intradevar daca societatea se radiaza nemaiavand pe cine sa executati...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va fi radiata intreprinderea individuala, procesul poate fi pornit impotriva titularului intreprinderii conform OUG 44/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu contract prestari servicii Andreisbrv Andreisbrv Buna ziua, Am rugamintea ca, daca aveti timpul necesar, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 16.11.2015 am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Contract prestări servicii CameliaBerteanu CameliaBerteanu Buna ziua Am avut nunta in data de 21.07.2018 și am contactat un student (persoana fizica neautorizata) pentru servicii foto-video. Am încheiat un ... (vezi toată discuția)