avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs ocupare post vacant- conflict
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs ocupare post vacant- conflict

Daca este posibil ( intr o institutie publica) ca o persoana numita temporar sa exercite o functie de conducere, sa participe la concurs pentru ocuparea unei functii din subordinea biroului pe care il conduce in prezent, postul sau de baza fiind un post de executie .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 22 Iunie 2017
Este posibil asa ceva, intrucat nu-I interzice niciun text de lege sa nu participle la un astfel de concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare post vacant de director executiv nnarciss_2007@yahoo.com nnarciss_2007@yahoo.com Buna dimineata! Buna ziua Sunt angajat intr-o institutie deconcentrata din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului, sunt functionar public de anul ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Un post de conducere dintr-o instituție publică devine vacant ... jacquelline jacquelline Un post de conducere dintr-o instituție publică devine vacant prin pensionarea titularului. Ocuparea acestuia poate fi facuta in baza unui act administrativ ... (vezi toată discuția)