avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren, titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren, titlul de proprietate

Buna seara
Va rog un sfat:
Am de primit titlul de proprietate asupra unei paduri.Am facut cererea de retrocedare in 2000. Lucrurile au mers ingrozitor de anevoie.Dupa nenumarate interventii in sfirsit s-a ajuns la faza in care este intocmita documentatia pentru trimitere la Comisia Judeteana pentru eliberarea titlului de proprietate dar dosarul este tot la primarie ,nu s-a trimis. La insistentele mele se gasesc tot felul de tertipuri pentru a amina acest lucru, nu stiu ce sa mai fac.
Exista un termen de prescriere a acestor retrocedari si se cauta cu orice chip sa se depaseasca acest termen? Am auzit ceva ca ar fi un termen pina la sfirsitul lunii prezente si dupa aceea nu stiu e se intimpla. Va rog sa ma informati ce ar trebui sa fac?
Multumesc. O seara buna.

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog un sfat In anul 2000 am facut o cerere pentru recuperarea unei paduri nationalizate in 1948. Am facut tot felul de masuratori cum mi s-a ... (vezi toată discuția)
Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)
Cum atac sentinta judecatoriei care a respins ca neintemeiata cererea de completare a unui titlu de proprietate silvestru_67 silvestru_67 Buna seara! Rudele mele (unchi, matusi) au obtinut in 1993 un titlu de proprietate pentru cateva terenuri agricole pe care bunicii mei le-au cumparat prin ... (vezi toată discuția)