avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Buna seara
Va rog un sfat
In anul 2000 am facut o cerere pentru recuperarea unei paduri nationalizate in 1948. Am facut tot felul de masuratori cum mi s-a cerut, inclusiv cu topometrist autorizat pe care l-am platit, toate actele din dosar sunt in ordine si totusi nu mi se elibereaza titlul de proprietate. La intrebarile insistente am primit tot felul de explicatii (verbale) pe care nu le cred rtealiste: a)ca dosarul este la Ocolul Silvic, am verificat si nu era acolo, b) pardon ne-a fost returnat de la Judet,c) nu mai este Comisie Judeteana care sa aprobe eliberarea titlurilor, etc. Ultima "explicatie" este " exista un act guvernamental care spune ca nu se mai elibereaza nici un titlu de proprietate pina la 31 dec. 2013, se face un inventar national privind retrocedarile de paduri". Va rog sa-mi spuneti daca stiti de un astfel de act normativ sau ce ma sfatuiti sa mai fac pentru a obtine acest titlu de proprietate. Probabil ceva solutii mai subtile
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dobrote46@yahoo.com , utilizator 20:53, 21 August 2013
dobrote46@yahoo.com a scris:

Probabil ceva solutii mai subtile

Ati gasit raspunsul singur!;)
Raspunsurile trebuie sa le solicitati in scris si nu verbal.
Gasiti un articol pe aceasta tema aici
[ link extern ] -
unde se face referire la Legea 165/2013
[ link extern ] /
Buna seara
Un nraspuns util. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea ocoalelor silvice private green blizzard green blizzard As dori sa astiu daca este legala infiintarea unui ocol silvic privat, daca persoana juridica, care intentioneaza acest lucru, detine doar punerea in posesie ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren bucuresti Marcos88 Marcos88 Buna ziua, Strabunica a avut un teren in Bucuresti care i-a fost confiscat de catre guvernul comunist. Dupa revolutie bunicul nu a intreprins nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Taiere padure de catre proprietar- sanctiuni? cristy1110 cristy1110 buna seara . de cand sau dat titlurile de proprietate detin o suprafata de padure . am taiat in fiecare an fara restrictie si fara sa anunt pe cineva. acum am ... (vezi toată discuția)