avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometre

Cadrul legal , privind montarea de apometre. Menționez că mi-am montat in apartament apometru cu citire radio, având singur in bloc acest timp nou de apometru, deoarece există lunar diferență pe bloc de 100 metri cubi a apă, ceilalțiietari fi bloc având apometre tip vechi fără verificare metrologica fiind expirată garanția de 10 ani .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:44, 22 Iunie 2017
Apreciati ca daca ati instalat apometru cu citire radio de clasa metrologica mai slaba decat apometrul de bransament ati solutionat inregistrarea de erori/supliment de consum?
Atat timp cat apometrul de bransament este tip C sau D,respectiv clasa de precizie ridicata,acesta va inregistra intreg consumul-inclusiv picatura cu picatura -pe care apometrele de apartament tip A sau B clasa de precizie scazuta nu le inregistreaza
Daca ati inteles sa instalati singur apometru cu citire radio,daca sunteti singurul din imobil cu astfel de aparate de contorizat utilitati,nici nu veti avea cine sa vi le citeasca lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre citire unde radio elenazan elenazan Cat de eficiente sunt apometrele cu citire prin unde radio fata de cele normale, mai exista pierderi de apa in blocurile care au montate astfel de apometre ? (vezi toată discuția)
Diferenta mare intre citirile apometrelor din apartamente si contorul general de apa rece zamcanuvictoria zamcanuvictoria Ne confruntam cu aceasta problema de mai bine de un an. Am verificat la metrologie contorul general - este in parametri. Am verificat daca exista eventuale ... (vezi toată discuția)
Montare apometre cu citire de la distanță. am voie să modific instalația de apă astfel încât să achiziționez un singur apometru? EllaEla EllaEla Buna ziua! Va rog, sa ma lamuriti in privinta unei chestiuni ... Noua asociatie de proprietari, doreste sa moneteze prin intermediul unei firme autorizate, ... (vezi toată discuția)