REINVENT CONSULTING 
	    	Consilier juridic

REINVENT CONSULTING 
	    	Consilier juridic	    

REINVENT CONSULTING, Consilier juridic
 REINVENT CONSULTING, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Cosmin Onicianu	                   

Doresc sa deschid o afacere proprie cu automate de cafea/ bauturi (maxim 10-15 aparate momentan). As vrea sa stiu de unde sa incep. Ce tip de intreprindere ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmin Onicianu	                   

Doresc sa deschid o afacere proprie cu automate de cafea/ bauturi (maxim 10-15 aparate momentan). As vrea sa stiu de unde sa incep. Ce tip de intreprindere ... (vezi toată discuția)

ElenaU	                   

Buna ziua,
Vreau sa infiintez o plantatie in cursul acestui an/al anului urmator,urmand ca plantele recoltate sa fie vandute ulterior, insa nu stiu din ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaU	                   

Buna ziua,
Vreau sa infiintez o plantatie in cursul acestui an/al anului urmator,urmand ca plantele recoltate sa fie vandute ulterior, insa nu stiu din ... (vezi toată discuția)

Saniuta	                   

Ce tipuri de societate comerciala imi da dreptul sa lucrez si in UE si care aste mai avantajoasa ????? (vezi toată discuția)
	                    Saniuta	                   

Ce tipuri de societate comerciala imi da dreptul sa lucrez si in UE si care aste mai avantajoasa ????? (vezi toată discuția)