avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Drepturi salariale la firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Drepturi salariale la firma in insolventa

Buna ziua, in mai anul acesta am iesit din concediu crestere copil si tot cu aceeasi data am incetat activitatea cu acordul partilor. Din pacate societatea la care am lucrat a intrat in insolventa(dupa data incetarii ctr. de munca) si nu am primit niciun ban pe zilele de concediu neefectuate. Ce posibilitate am sa recuperez banii? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:08, 5 Iulie 2017
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?

www.avocatnet.ro/content/art...
Ar trebui sa fiti inscrisa din oficiu in tabelul de creante. La prima distribuire de fonduri din procedura veti primi banutii. Creantele salariale sunt prioritare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare aleluta aleluta Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti lucutza55 lucutza55 am lucrat la o societate care a intrat in faliment. cum pot recupera drepturile banesti neachitate respectiv plata pentru perioada de previz si pentru ... (vezi toată discuția)