Buna ziua,
Sora mea , decedata septembrie 2016, fara copiii a lasat sotului testament pe care eu nu l-am vazut deoarece nu mi-l arata. Avand in vedere ca ma indoiesc de veridicitatea lui, va rog frumos sa-mi comunicati ce cai legale exista pentru a-l vedea.
Multumesc frumos. La notar cumnatul l-a prezentat (fara ca eu sa stiu) ba mai mult are si succesiunea facuta fara sa-mi spuna, sustinand ca el nu face succesiunea decat la un an de la deces. Afland ce s-a intamplat de la un alt notar - cand am vrut sa depun cererea de acceptare a succesiunii - m-am prezentat la notarul unde s-a dezbatut succesiunea si am solicitat sa-mi arate testamentul. Nu a vrut spunandu-mi ca nu am dreptul sa-l vad. Legal exista obligatia notarului sa mi-l arate ? Se poate face succesiunea numai in baza testamentului, fara ca ceilalti mostenitori sa stie, sa fie de fata? Ce se mai poate face in aceasta situatie , deoarece eu am suspiciuni privind acest testament.
Cu multumiri,
Florin Nicolaescu
Testament
florinnicolaescu
Cumnatul a facut succesiunea fara sa imi spuna , in baza testamentului lasat de sora mea(testament facut in 2007-sora decedata in septembrie 2016 - fara ... (vezi toată discuția)