avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suprapunere cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suprapunere cadastru

Buna ziua.Va rog sa ma ajutatiintr-o problema.Exista o suprapunere de teren cu vecinul deoarece noi am masurat si am facut o documentatie cadastrala in 2008,iar acum vecinul a masurat (dupa o schita) suprafata lui dar suprapunandu-se 120 mp cu noi.Rezolvare amiabila nu cred ca se poate(ar avea loc sa se repozitioneze fara sa fie prejudiciat ca suprafata).Sigur se va ajunge in instanta de judecata.Intrebarea mea este: cine foloseste acea bucata de teren pana la solutionare?poate vecinul sa faca si el gard ?proprietatea noastra este imprejmuita si remasurata cu mijloace moderne.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala a primariei Litwos Litwos Buna ziua. Incerc sa fac o carte funciara pe proprietatea mea privata, recent mostenita care are o limita comuna cu un drum national. In urma cu aprox 15 ani, ... (vezi toată discuția)