avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma insolventa

Buna ziua! Am avut o firma care a intrta in insolventa. Pe aceasta firma era inscrisa o masina care a fost scoasa la licitatie pentru recuperarea prejudiciului. Am reusit sa o recuperez printr-o cunostinta care a participat la licitatie si a reusit sa o cumpere, dar aceasta a decedat la putin timp tu. Ce este de facut pentru inscrierea masinii si pentru a circula cu ea? Mentionez ca acesta nu a apucat sa o declare niciunde. Masina este inca inscrisa pe firma, dar bineinteles, itp-ul si asigurarea au expirat, dar are nu,ere de inmatriculare si tot. Detin factura prin care respectivul a recuperat-o. Multumesc! O seara placuta!

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Itp expirat Cristian BC Cristian BC Suntem pe teritoriul Franței și lucrăm pentru o firmă din România, firma respectivă a ,adus mașini din România cu care să ne deplasăm pe teritoriul ... (vezi toată discuția)