avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea somajului

buna!sunt ,gabriela, astazi am fost sa imi gasesc un loc de munca la bursa locurilor de munca ;organizata de AJOFM,iar acolo am fost intrebata dacva pot sa ma inregistrez singura ca fiind somer daca as avea un calculator in fata.am raspus :"cred ca da" iar doamna care mi-a pus intrebarea ma invitat la AJOFM ,saptamana viitoare sa ma testeze.INTREBAREA MEA ESTE POT SA MA INREGISTREZ SINGURA DUPA UN CALCULATOR FARA AJUTORUL AJENTIEI?VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:23, 25 Septembrie 2009
1. Cu ajutorul calculatorului puteti sa consultati listele cu locurile de munca vacante afisate la oricare AJOFM sau puteti sa va transmiteti CV-ul unuia sau altuia din angajatori.
2. Pentru depunerea dosarului de inscriere la AJOFM, in cautarea unui loc de munca, trebuie sa va prezentati personal (sa depuneti actele necesare).
Pentru informatii suplimentare studiati :

-Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca
-intrati site-ul AJOFM din judetul dvs./ANOFM si cautati detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref.somaj luminitateodora luminitateodora Buna ziua, As dori sa stiu daca absolventii facultatilor de medicina au dreptul sa beneficieze de ajutorul de somaj conform Legii nr.76 din 2002? Va ... (vezi toată discuția)
Lamurire absolvent cu handicap mira27 mira27 Rog sa mi spuna cineva daca un proaspat absolvent 2013 care are certificat de handicap permanent poate beneficia de indemnizatie de somaj in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Este legala incetarea platii indemnizatiei de somaj? uqadwe uqadwe http://www.gandul.info/financiar/peste-200-de-clujeni-vor-pierde-indemnizatia-de-somaj-intrucat-n-au-fost-la-bursa-locurilor-de-munca-12352354 Este legal sa ... (vezi toată discuția)