Am un apartament luat prin credit Prima Casa la BRD. Am incheiat anul acesta asigurarea obligatorie PAD la Omniasig si cand am vrut sa depun polita la ei mi-au cerut 60 RON taxa (in conditiile in care asigurarea e 90 RON) si semnarea unui act aditional, pentru ca nu am incheiat PAD-ul prin ei. Stiti daca este ok sa faca asta? Mi se pare un abuz, intrucat stiam ca ai dreptul sa alegi asiguratorul dupa cum doresti.
Mentionez ca si in 2015 si 2016 am depus la ei polite incheiate tot la alt asigurator, nu prin ei, si culmea le-au acceptat.
Nu este corect. Puteti semnala la ANPC iar dumnealor vor controla situatia si vor aplica sanctiuni daca este cazul. Dumneavoastra nu trebuie sa depuneti PAD-ul la banca pentru ca nu este al bancii, ci al dumneavoastra!
Nu este corect. Puteti semnala la ANPC iar dumnealor vor controla situatia si vor aplica sanctiuni daca este cazul. Dumneavoastra nu trebuie sa depuneti PAD-ul la banca pentru ca nu este al bancii, ci al dumneavoastra!
Casco omniasig
gihid
Sunt un detinator al unui contract de asigurare CASCO inchiat cu OMNIASIG pentru 10 ani, conditionat de BRD in 2007 pentru obtinerea unui credit auto. In iunie ... (vezi toată discuția)