avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Opozitie la cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Opozitie la cesiune parti sociale

Buna ziua,

unde anume as putea gasi daca s-a facut opozitie la o hotarare de cesiune de parti sociale pentru o firma din Bucuresti ? La sediu nu este nimeni de regula si daca a venit vreun plic de la tribunal nu cred ca ar fi avut cine sa il ridice. In cazul acesta unde se poate gasi aceasta informatie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: consuello , utilizator 14:37, 4 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot iesi dintr-o societate care are datorii la stat elena badea elena badea Buna ziua, va rog sa-mi spuna cineva cum pot iesi dintr-o societate,fiind asociat cu 50%, care sunt pasii de urmat.Societatea are datorii la stat,care sunt ... (vezi toată discuția)
Acte srl danmarianpopescu danmarianpopescu Detin un SRL in judetul Ilfov caruia doresc sa ii schimb sediul social in Bucuresti Saptamana aceasta trebuieste sa fac un contract de preluare a unui spatiu ... (vezi toată discuția)
Activitate la sediul firmei - recalcularea impozitului pe imobil danaange danaange Bună ziua! Am o mare problemă cu DITL legată de o presupusa activitate la sediul social al firmei. Grav este că undeva, într-o declarație dată la ... (vezi toată discuția)