avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura pentru inscrierea la facultate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura pentru inscrierea la facultate

cum poate obtine unul din parinti procura notariala pentru inscrierea copilului la facultate?exista aceasta posibilitate?
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 15:08, 4 Iulie 2017
Copulul intreaba la facultate ce trebuie sa cuprinda in mod expres procura eliberata de notariat prin care sa-l reprezinte la inscrierea la facultate.
Copilul merge la notariat cu cartea de identitate a lui si a parintelui spune pentru ce doreste sa mandateze parintele in procura o semneaza in fata notarului si primeste doua exemplare, unul pentru dumneavoastra si unul pentru copil.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2017
Samoila Georgeta P.F.A., Consilier juridic
daca copilul doreste sa se inscrie la trei facultati trebuiesc intocmite trei procuri?
Nu trebuie trei procurii, este suficienta o singura procura si mentionati ca este valabila pentru cele trei facultati la care opteaza copilul.
La notariat solicitati trei exemplare din procura pentru parinte, poate este nevoie sa lasati cate un exepmlar la fiecare facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru a da la scoala copilul aflat in grija? ramy84 ramy84 O cunostinta are in grija copii sorei sale plecata in strainatate si niciodata la inceputul anului scolar nu i s-a solicitat vreun act notarial care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Documente necesare insotire minor in strainatate viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua. Va rog o precizare. Voi calatori cu nepotul meu -minor de 8 ani in perioada 11 -15 iunie si 27 iunie 04 iulie in Italia in vacanta , in doua locatii ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera parintii si copilul minor errica errica Avem un copil minor de 8 ani care este trecut in pasaportul ambilor parinti. Pentru a trece frontiera impreuna cu ambii parinti mai este nevoie de alte acte. ... (vezi toată discuția)