avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere politie refuzata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere politie refuzata

Am fost sa depun o plangere la politie de distrugere impotriva companiei de cabluri de telefonie pentru ca de 3 saptamani sun la ei ca sunt cazute cablurile si astazi au cazut de tot si mi-au distrus sageacul. La politie mi-a fost refuzata plangerea pe motiv ca nu e distrugere intentionata. Au voie sa refuze o plangere? Nu trebuie sa imi dea un numar de inregistrare?
Cel mai recent răspuns: florin1960 , utilizator 01:30, 13 Iulie 2017
Nu.Orice plingere trebuie inregistrata.Daca nu constituie fapta penala veti primi acasa solutia de neincepere a urmaririi penale.Plingerea se inregistreaza la ofiterul de serviciu al sectiei de politie de care apartineti.In cel mai rau caz , daca nu vor puteti trimite prin posta cu confirmare de primire sau recomandata plingerea dvs. la sectia de politie sau la parchetul de pe linga judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt si distrugere criss8080 criss8080 Buna ziua, La sfarsitul lunii ianuarie am fost acuzat de o fosta\"prietena\" ca i-am distrus masina si i-am furat o oglinda de la masina . In urma anchetei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere neagoeteodor neagoeteodor Sunt administratorul unei firme mici din bucuresti,in anul 2013 luna septembrie cu ocazia rezilierii unui contract de inchiriere a unui imobil,contractul fiind ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)