avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce faci dupa ce ai absolvit Facultatea de Drept?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce faci dupa ce ai absolvit Facultatea de Drept?

Am terminat Facultatea de Drept si continui in anul II la ASE. Imi doresc sa am un job part time pentru a nu avea probleme la facultate. Ma numar printre cei care aplica online dar nu am avut prea mult succes. Cum sa fac sa am parte de un job in care sa ma lovesc de juristi si avocati? Nu am experienta in nici un fel. Imi doresc sa invat mult mai multe dar cum sa fac sa fiu luata in serios?
Niste sfaturi utile !? Va multumesc pentru atentie.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 22:39, 26 Septembrie 2009
Sunt foarte multe site-uri de recrutare resurse umane precum :
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
etc , etc
Aplicati pe toate aceste site-uri si postati-va CV-ul. Este imposibil sa nu va gasiti un loc de munca .
Mult noroc!
=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Sugestia mea ar fi sa cauti tu un loc unde ai vrea sa lucrezi part-time si sa trimiti CV-ul si scrisoare de intentie direct.
Eu cred ca intrebarea " Ce fac dupa ce termin facultatea ? "ar trebuie sa si-o puna fiecare absolvent de liceu care se inscrie la facultate .

Din pacate sunt destul de multe persoane care nu prea inteleg ca meseria de avocat este o meserie ceva mai speciala , si ca este destul de greu sa razbesti .

Si eu cred ca ar trebui sa incercati sa abordati firmele in mod direct cu oferte de colaborare part-time pentru ca pe site-urile de recrutare joburile oferite sunt de toata jena , fiind platite cam tot la fel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna martie am ales sa închei o colaborare de ... jpeguser jpeguser Buna ziua, In luna Martie am ales sa închei o colaborare de mai putin de 3 luni cu un angajator cu care eu personal nu reușeam sa relaționez. Deși la ... (vezi toată discuția)
Angajari avocati stagiari la societatile de avocatura? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca se marile societati de avocatura din Bucuresti mai sunt interesate de avocati stagiari? Le-am dat niste telefoane, nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Colaborare in hr ifrimcristina ifrimcristina doresc sa colaberez part time pe partea de resurs eumane, administrare personal, salarizare si recrutare. (vezi toată discuția)