avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Permisiunea de a face studii in Romania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Permisiunea de a face studii in Romania

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati.Detin permis de sedere in Romania in baza reintregirii familiei.Vreau sa fac rezidentiatul in Romania.Detin diploma de medic echivalata ,am facut facultate in RM.Pot sa depun actele pentru admiterea la rezidentiat cu permis de sedere?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Clarificare statut student taxă universitară în baza permisului de ședere actual 1244)66422 1244)66422 Bună ziua, Sunt născută în România, am urmat școli românești și toate diplomele mele sunt în limba română. La admiterea la Universitatea ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a dat decizia în scris după audiența la ministrul sănătății Tatianna Tatianna Buna ziua! Am avut audienta la Ministerul Santatatii. Decizia nu mi s-a dat in scris, chiar daca am insistat.Mi s-a spus verbal ce sa fac si ca se va solutiona ... (vezi toată discuția)
Acte banca ing. Închidere cont euro elizabetsareh elizabetsareh Am dubla cetatenie, romana si iraniana. La 18 ani mi-am deschis cont la ing de lei cu buletin romanesc. Am facut o facultate ca roman si m-am angajat. In ... (vezi toată discuția)