bun...daca nu m-ati corectat , inseamna ca am calculat corect; ma bucur pentru asta ,dar nu inteleg care moderatori pot interveni si de ce ? cine sant acesti moderatori ? si ce sa modifice?
lamuriti-ma, va rog.(vorbiti de d-l Tudor Valeriu si d-na,sau d-ra Gabriela Pintea ?sau si altii.)
........va rog sa dati dvs un spatiu ca sa dispara ,imi cer scuze
Aici puteau interveni.
Puteati sa modificati si d-voastra intr-un interval de 30 de minute prin utilizarea butonului "Editeaza".
Moderatori sunt doar cei doi.
...calculul facut de dvs. ptr perioada armatei, calculul meu ,facut pentru perioada facultatii sant corecte ?,nu trebuie luat 25% din rezultat? ori aici nu ne mai "lovim" de art 97,care spune clar :"ptr perioadele asimilate la calculul punctajului lunar se ia 25% din cistigul mediu brut lunar pentru situatiile din art 49 alin 1 lit b si c "(in cazul meu)? Pentru ca art 164 vine si spune clar : ptr per anerioara 1.04 2001 se iau salariul minim pe ec sau minim pe tara; art 165 spune ca
se iau salariile brute sau nete dupa cum au fost trecute in carnetul de munca ..etc,etc ..dar nu mai spune care salarii, se tece usor peste acest amanunt.Eu vad ca nu se mentioneaza nicaieri ca din aceste salarii minime pe economie sau minime pe tara pe tara se ia 25% . poate sant putin confuz...