avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare proces

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca mai trebuie sa formulez vreo cerere de motivare catre instanta pentru incapacitatea de a m-a prezenta la o infatisare in calitate de petent. Mentionez ca in plangerea contraventionala facuta, am solicitat si judecarea in lipsa mea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: sebycopilu , utilizator 09:58, 29 Iulie 2017
Trebuie sa motivati si sa dovediti incapacitatea de prezentare,dar, puteti cere judecarea in lipsa,situatie care,va dezvantajeaza.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rares2109 rares2109 Am primit o amenda radar pe raza altui oras/judet decat cel in care locuiesc. Am contestat-o in instanta , iar decizia finala a fost Solutie: Admite plângerea ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii dece84 dece84 Buna seara. Am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru o amenda de la ANAF, insa cererea a fost anulata din lipsa semnaturii. Da...stiu ce o ... (vezi toată discuția)
Suspendare art. 242 pct. 2 cod proc. civ., perimare carmen_otilia carmen_otilia Buna ziua, Va scriu in calitate de petent intr-o plangere contraventionala impotriva unui proces-verbal, intimat fiind IGP Mures. In speta, petentul s-a ... (vezi toată discuția)